Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със 146

купих,АЛФА146 ТПпреди 2 мес.Всичко и е перфект с излючение на едно: като запаля колата като подам по рязко газ и заглахва,не може да се набере и придарпва,слу4бало ми се е и да изгася.И това е само когато е студена,като загрее тоя проблем го няма.Казаха ми в сервиза,4е е от инжекторите.Добре ходих на сервиз промиха ги за 110лв и след 2 дена пак са6тото.Трябва да загрее колата и не прави проблем.Каде е при4ината ако може някои да ми каже 6те му бада благодарен

Колега кръщавай темите си смислено

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=14525

Виж колко има изписано тук... ако можеш да разбереш от какво е ще съм благодарен да ревизираш...
    BMW е39 - 2002god.
    BMW e60 - 2007god.

Comment

По-принцип тоз проблем може да е от много неща - свещи, ламбда сонда, дебитомер. При мен лично е от дебитомер, но все още несъм събрал необходимата сума за да го сменя.
      Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

На дебитомер си мирише. Аз си сложих един ментак - 30 паунда струва и засега съм много доволен - то преди беше мъка страшна.
        Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от emilio
          На дебитомер си мирише. Аз си сложих един ментак - 30 паунда струва и засега съм много доволен - то преди беше мъка страшна.
          Кога ще ни покажеш дали върви 1.8
          че ми е интересно
          http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Първоначално публикувано от DiabL0
            Първоначално публикувано от emilio
            Кога ще ни покажеш дали върви 1.8
            че ми е интересно
            Тя върви, ама има грешка в компютъра и съм я оставил на Галин в Бош диагностиката да я провери дали е от кабел или е заминал компа
            Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Re: каде е проблема

Първоначално публикувано от panito
              купих,АЛФА146 ТП...
              Айде малко спам по темата...
              Абе колеги то е ясно че ще се изложа защото съм новобранец в Алфите ама пича каква кола има?
              ТП какво е? Туйн Спарк(ТС),Тубо Дизел(ТД) или аз съм Тъпо Парче(ТП)?
              MB W123 240D
              Alfa 146 2.0 TD

Comment

В Толбухин сигурно им викат Туинс Парк

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

или туин пикс
                  Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА

Comment

Working...
                  X